7 módja a kis előszoba maximalizálásának

Úgy érzed kicsi az előszobád és szeretnél valamilyen praktikával alakítani rajta? Mutatunk néhány ötletet, amik feldobják és egyedivé varázsolják az apró tereket, előszobákat is!

1. A padló kiemelése

David Kaihoi tervező designer ebben a kis, egy hálószobás manhattani lakásban úgy adta meg az előszoba hangulatát, hogy közvetlenül a bejárati ajtó elötti részt térbe emelte egy markáns szín kiemeléssel. A kis előszobába került még fogas és cipő tároló, így a kis előszoba máris funkcionális helyiséggé vált.

Amennyiben ez a megoldás elnyerte tetszésed és szeretnél egy igazán intenzív, kedvedrevaló színt választani, nézz körül előrekevert falfestékeink között, vagy látogass el festékboltunkba, ahol több ezer szín közül választhatsz.

2. Tedd multifunkcióssá

Az előszoba nem csak az a hely lehet, ahol felakasztod a kabátos és ledobod a kulcsaid. Egy jól kiválasztott asztal és hozzá illő szék már is mini irodává teszi az előszobád. Ezzel a megoldással helyet nyersz és kettő az egyben egyedi hangulatot is teremthetsz.

3. Önkifejezés

A merész grafikus tapéta szemet gyönyörködtető első benyomást kelt. Plusz, ha nincs egy zárt előcsarnokod, akkor a helyszínt ily módon még is elválaszthatod az otthonod többi részétől. A tervező Ashley Whittaker Osborne is ezt a megoldást használta a képen látható manhattani lakásba való belépéshez.”Sötét helyről kell indítani, és végig kell menni a lakáson át, megvilágítva a helyiségeket.”

4. Dolgozz tükrökkel

A régimódi tükör, smaragd alakú kézzel vágott és sárgarézbe beágyazott kidolgozása, vizuálisan megduplázza a lakás bejáratának szélességét. Az ezüst színű mennyezet növeli a tér világosságát.

5. Keretezd az ajtókat

Annak érdekében, hogy egy klasszikus bejárati ajtóhoz jusson, és elkülönítse a teret a konyhától, a tervező Kelly Giesen létrehozott egy “előcsarnokot” ebben a manhattani lakásában. Az ajtót szekrényekkel és így egy “keretezéssel” öltöztette fel, hogy elérje a kívánt hatást.

6. Hozz létre teret bútorokkal

Egy eltérő stílusú bútorral és egy merész, szintén eltérő hangulatú tapétával könnyen alakíthatsz ki külön teret. Ez a megoldás tökéletes lehet teret összekötő előszobák esetében.

7. Merészen

Te is egy merész színen töröd a fejed? Egy ehhez hasonló megoldást választanál?! Nézz szét zománcfestékeink és falfestékeink között, vagy gyere el hozzánk és kikeverjük a neked tetsző színű festéket.

 
 
Teddy
Örömmel vesszük a véleményedet

Szólj hozzá

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart