Rólunk

Festékbolt a belvárosban.

Az embereknek alapvető igénye van a szépre. Ezt az igényt leginkább közvetlen környezetünkben szeretjük érvényesíteni, ott ahol a legtöbbet vagyunk. Ez lehet az otthonunk vagy épp a munkahelyünk. A belvárosban van egy festékbolt, ahol a megálmodott képet segítünk megvalósítani. A Teddy Klára Kft, egy családi vállalkozás, sok éve foglalkozunk festékekkel, zománcokkal, színkeveréssel és szinte mindennel, amire szüksége lehet a munkálatok során (Gipszkartonok és tartozékai, gipszek, alapozók, bel- és kültéri festékek, lazúrok, tömítőanyagok, ragasztók, szerszámok stb.). A festékbolt dolgozói, a “fiúk” és lányok is már-már a család tagjai. A boltunkba betérő vevők széles palettáról válogathatnak festék, falfesték, alapanyagok, szerszámok tekintetében, bármely felújítási területről essék szó.

SZÍNKEVERÉS

Aki a környezetébe egy kis színt szeretne vinni, annak több ezer szín közül tudunk ajánlani, mind falfestéket, mind pedig zománc festéket és ezeken belül is selyemfényű festék és fényes festéktípusokban egyaránt. A festékboltunk a legmagasabb igényeket is kielégítő CASATI, TRILAK, DULUX és SUPRALUX festékek és falfestékek esetében is több tíz-ezer színt tud előállítani. Kívánság szerinti színek percek alatt kikeverhetők, a felhasználásnak leginkább megfelelő kiszerelésben.

Az extra igénnyel rendelkező vevőinknek is örömmel mutatjuk meg a festékbolt többi különleges lehetőségét (mint például gyöngyház festék, antik festék, és márvány hatású festék és még sok más). A színkeveréseket jelentős többségükben azonnal, vagy 12 órán belül elvégezzük, ha nagy mennyiségről, vagy különleges alapanyagról van szó, akkor rendelésre a következő napra azt is megoldjuk. Még a színes falfesték, színes vakolat esetében is az igények egy részét azonnal tudjuk biztosítani, vagy minimálisan rövid határidőre. Ha nem is festék, vagy falfesték színkeverése a vevő igénye, akkor is örömmel nyújtunk segítséget, például szakmai tanácsokkal, sőt a festékbolt csapata ötleteket ad azoknak a kedves vevőknek is, akik nem szakmabeliek, hanem saját örömükre, egyedül és egyszerűen szeretnék saját elképzelésüket otthonukba csempészni.

Festékboltunkban a festék és falfesték választékon kívül természetesen a kivitelezéshez szükséges eszközöket is megtalálja az otthonukat díszítgető és a szakmabeli kedves vásárló is egyaránt. Legyen szó szerszámokról, tapétázó gépről, tapétázó asztalról, létrákról vagy különböző kiegészítőkről. A szakmában dolgozók számára is megtalálható szinte minden, ami szükséges lehet a festék és falfesték anyagain kívül is. Hőszigetelő rendszerek, gipszkartonozás, burkoláshoz például ragasztók, fugázó anyagok, színes szilikonok nagy választékban. Bármire is legyen szükség (élvédők, lakkok, spray-k, kiegészítők) nálunk megtalálja, illetve a festékboltunk igény esetén beszerzi. Mindemellett külön kérésre a belváros területén a kiszállítás is megoldható. Szinte mindenki találhat megfelelő időpontot, hogy benézzen hozzánk, hiszen a festékbolt nyitva tartása vásárlóink igényeire lett szabva. Hétfőtől péntekig reggel 6 órától 18 óráig, szombaton reggel 6 órától 13 óráig, vasárnaponként 7 órától 12 óráig várjuk Önöket!

Ne feledje, ha festék, falfesték, zománcfesték, színkeverés… Csapatunk várja Önt! Keressen minket bizalommal a festékboltban!

Teddy Klára Kft. csapata

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart