Trinát Selyemfényű Zománcfesték

 • Kül- és beltéri
 • Fa- és fémfelületekre
 • Selymes fényű
 • Időjárásálló 

5 940 Ft27 310 Ft

Hozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 0

Kül- és beltéri fa- és fémfelületek dekoratív, selymes fényű, kiválóan terülő időjárásálló bevonata.

Alkalmazási terület: Alapozott kül- és beltéri fafelületek (bútorok, nyílászárók stb.) acél- és vasfelületek (kerítés, csövek stb.) átvonó festésére használható.Bevonata az időjárás behatásainak ellenáll. Kellemes, lágy, selyemfényét sokáig megőrzi. Könnyen ecsetelhető.

Felhasználási mód:
Az új, légszáraz fából, forgácslapból, ill. farostlemezből készült faszerkezetek (nyílászárók, bútorok stb.) felületét csiszolás és portalanítás után Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel, kültéri alkalmazás vagy nedvességnek kitett felületeknél Lazurán Univerzális Faanyagvédőszer/Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszer/Lignolit Komplex Faanyagvédőszerrel kell beereszteni, a fafelület megmaradt szívóképességét Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítő/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell pórustömíteni. Esetleges nagyobb mélyedéseket Diszperziós mélyedéstapasszal, Unikitt mestertapasszal, vagy Trinát Mestertapasszal kell kiegyenlíteni.

Vas- és acélfelületeket oxidmentesítés, zsírtalanítás és portalanítás után Trinát korróziógátló alapozóvalkell bevonni.

A mélyedéseket Trinát Mestertapaszszal kell kiegyenlíteni.

Az előzőekben felsorolt műveletek után hordják fel a portalanított fafelületre a Trinát Mesteralapozót vagy Trinát univerzális alapozót (fémfelületeknél közbenső rétegként), egy vagy két rétegben.

Az alapozott, szükség szerint megcsiszolt és portalanított felületre egy vagy két rétegben ecsetelik, hengerezik vagy megfelelő berendezéssel szórják fel a Trinát selyemfényű zománcfestékeket.

Felújító jellegű munkáknál, olajfestékkel, olajműgyanta alapú zománccal bevont ép, sértetlen bevonatok csiszolást, zsírtalanítást és portalanítást követően a termékkel átvonhatók. A hibák kijavítását a fent leírt anyagokkal (Unikitt vagy Trinát Mestertapasz, Trinát univerzális alapozó, Trinát Meteralapozó) lehet elvégezni.

A termék alapos felkeverés után felhordásra kész.

Munkavégzés utáni a szerszámok tisztítása Szintetikus hígítóval ill. lakkbenzinnel történhet.
Hígíthatóság: A termék felhasználásra kész!
Kiadósság: 12-15 m2/l (függ a színtől, a felhordási módtól és a bevonandó felülettől)
Felhasználási idő: 4 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 24 óra
Sűrűség: 1,00-1,35 g/cm3 színtől függően
Nem illóanyag tartalom: 60-71% (120°C/2 óra) színtől függően
Felépítés: oldószer, műgyanta, pigmentek

Tűzvédelmi előírások: II. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. TŰZ ÉS ROBBANÁSVESZÉLYES!

Veszélyesanyag tartalom: White Spirit (lakkbenzin) 150/200 25-35% Etil-metil-ketoxim: < 0,5% Szenzibilizáló anyagot (etil-metil-ketoxim) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.

Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 51-01028/29/91

Biztonsági előírások: R10 Kismértékben tűzveszélyes. R52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. R67 Gőzei álmosságot vagy szédülést okozhatnak S1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. S29 Csatornába engedni nem szabad. S46 Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a címkét az orvosnak meg kell mutatni. S51 Csak jól szellőztetett helyen használható.

Tulajdonságok: Trinát Selyemfényű Zománcfesték

Kiszerelés

1 L, 2,5 L, 5 L

Szín

Fehér, Fekete

Dimensions
Weight 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Trinát Selyemfényű Zománcfesték
Trinát Selyemfényű Zománcfesték

5 940 Ft27 310 Ft

0
  0
  Bevásárló listád
  A kosarad üres.Vissza a boltba
  Teddy Klára Festékbolt
  Logo
  Shopping cart