Trikolor aqua matt zománcfesték 1L

KívánságlistámhozHozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 1
  • Általánosan használható
  • Gyorsan szárad
  • Nem csepeg
  • Matt festék

5 095 Ft5 380 Ft

SKU: N/A Kategória: Címkék: ,

Általánosan használható, gyorsan száradó, nem csepegő, matt festék.

Alkalmazási terület: Univerzálisan alkalmazható bel-, és kültéri faszerkezetek (erkélyrácsok, kerítések, kerti bútorok stb.,) és bel- és kültéri alapozott fémszerkezetek, valamint falfelületek átvonó festésére. Bevonata időjárásálló, matt fényű, igen rugalmas, esztétikus.

Választék: Fehér, okker, vörös, világosbarna, sötétbarna, világoszöld, sötétzöld, szürke, fekete színekben, 1 és 5 literes, kiszerelésben kapható.

Felhasználási mód:
Az új, légszáraz fából, forgácslapból ill. farostlemezből készült, faszerkezeteket csiszolás és portalanítás után Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel, kültéri vagy nedvességnek kitett felületeknél Lazurán Univerzális Faanyagvédőszerrel/Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszerrel/Lignolit Komplex Faanyagvédőszerrel kell beereszteni, majd fafelület megmaradt szívóképességét Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell pórustömíteni.
Esetleges nagyobb mélyedéseket Diszperziós mélyedéstapasszal kell kiegyenlíteni. Közbenső rétegként a Trinát univerzális alapozó használata célszerű.
Falfelületek impregnálására Cehalin mélyalapozó vagy Falfix diszperziós mélyalapozó illetve Diszperzit beltéri alapozó/Glettfix beeresztő alkalmazása célszerű.
Vas- és acélfelületeket oxidmentesítés és zsírtalanítás után Trinát korróziógátló alapozóval kell bevonni két rétegben, amelyet követhet a Trinát univerzális alapozó.
Az így előkészített felületekre kell alapos felkeverés után a Trikolor Aqua festéket felhordani 2-3 rétegben. A festés történhet ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással. Az egyes rétegek felvitele között legalább 4 óra száradási időt kell biztosítani.
Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohigító) távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Higíthatóság: szükség esetén max. 5% vízzel
Kiadósság: 8-10 m2/liter rétegenként
Felhasználási idő: 3 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 4 óra
Sűrűség: 1,02-1,19 g/cm3 színtől függően
Nem illóanyag tartalom: 12-30 % (120°C/2 óra) színtől függően
Felépítés: víz, pigment, diszperziós kötőanyag, töltőanyagok
Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!
Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 2005/2-00719
Biztonsági előírások: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S23 A keletkező permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást.

Tulajdonságok: Trikolor aqua matt zománcfesték 1L

Szín

Fehér, Fekete, Sötétbarna, Sötétzöld, Szürke, Világosbarna, Vörös

Dimensions
Weight 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart