Trinát Mesterzománc

 • Tükörfényes
 • Fénytartó
 • Nagyon kiadós

8 190 Ft36 975 Ft

Hozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 0
SKU: N/A Kategória: Címkék: , ,

Tükörfényes, húsos, fénytartó, jól terülő, nagyon kiadós professzionális zománcfesték, a legigényesebb feladatokhoz.

Alkalmazási terület: Jól előkészített, alapozott kül- és beltéri fa- (nyílászárók, bútorok stb.) és fémfelületek (kerítés, csövek stb.) átvonó festéke. Bevonata az időjárás viszontagságainak tartósan ellenáll.Kiválóan terül, könnyen ecsetelhető, nagy rugalmasságú, fényét megtartó, nem sárguló bevonatot ad.

Választék: Fehér színben, magasfényű változatban, 1 és 5 literes csomagolási egységben.

Felhasználási mód:
Az új, légszáraz fából, forgácslapból, ill. farostlemezből készült faszerkezetek, nyílászárók, bútorok stb. felületét csiszolás és portalanítás után Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítő/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel, kültéri alkalmazás, vagy nedvességnek kitett felületeknél Lazurán Univerzális Faanyagvédőszer/Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszer/Lignolit Komplex Faanyagvédőszerrel kell beereszteni, a fafelület megmaradt szívóképességét Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítő/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell pórustömíteni. A mélyedéseket Diszperziós Mélyedéstapasszal, Unikitt mestertapasszal, vagy Trinát Mestertapasszal, kell kiegyenlíteni.

Vas- és acélfelületeket oxidmentesítés, zsírtalanítás és portalanítás után Trinát korróziógátló alapozóval kell bevonni. A mélyedéseket Trinát Mestertapasszal kell kiegyenlíteni.

A fent említett műveletek után hordják fel a portalanított felületre két rétegben a Trinát univerzális alapozót, vagy professzionális munkáknál a Trinát Mesteralapozót-. Az alapozott, szükség szerint megcsiszolt és portalanított felületre egy rétegben ecsetelik, hengerlik vagy szórják megfelelő berendezéssel a Trinát Mesterzománcot.

A termék alapos felkeverés után felhordásra kész.

Felújító jellegű munkáknál a korábban olajfestékkel, olajműgyanta alapú zománccal bevont, ép, sértetlen bevonatok, csiszolást, portalanítást követően átvonhatók. A hibák kijavítását az előzőekben említett anyagokkal (Diszperziós Mélyadéstapasz, Unikitt mestertapasz, Trinát Mestertapasz, Trinát univerzális alapozó, Trinát Mesteralapozó), azok használati utasításainak betartásával lehet elvégezni.

Használat előtt a festékről az esetlegesen keletkezett bőrréteget eltávolítjuk, majd alaposan felkeverjük. Munkavégzés utáni szerszámtisztítás, elcseppenés eltüntetése Szintetikus hígító, ill. lakkbenzin alkalmazásával történhet.

Hígíthatóság: A termék felhasználásra kész!
Kiadósság: kb. 18,5 m2/l (függ a felhordás módjától és a bevonandó felület minőségétől)
Felhasználási idő: 3 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: porszáraz: 4-6 óra száraz: 24 óra
Sűrűség: 1,17-1,19 g/cm3
Nem illóanyag tartalom: 67-71% (120°C/2 óra)
Felépítés: oldószer, műgyanta, pigmentek
Tűzvédelmi előírások: II. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. TŰZ ÉS ROBBANÁSVESZÉLYES!

Veszélyesanyag tartalom: White Spirit (lakkbenzin) 150/200 25-35% Etil-metil-ketoxim: < 0,5% Szenzibilizáló anyagot (etil-metil-ketoxim) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.

Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 51-6502/92

Biztonsági előírások: R10 Kismértékben tűzveszélyes. R52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. R67 Gőzei álmosságot vagy szédülést okozhatnak S1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S29 Csatornába engedni nem szabad. S46 Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a címkét az orvosnak meg kell mutatni. S51 Csak jól szellőztetett helyen használható.

Tulajdonságok: Trinát Mesterzománc

Kiszerelés

1 L, 5 L

Dimensions
Weight 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Trinát Mesterzománc

8 190 Ft36 975 Ft

0
  0
  Bevásárló listád
  A kosarad üres.Vissza a boltba
  Teddy Klára Festékbolt
  Logo
  Shopping cart