Héra Betonfesték 4L

KívánságlistámhozHozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 1

Ár nélküli termékeinkről kérjük érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

  • Kopásálló
  • Olajálló
  • Vízálló
  • Jó kémiai ellenálló képességű
  • Vizes diszperziós festék
  • Kül- és beltérre

21 360 Ft

SKU: 353888 Kategória: Címkék: , ,

Kopásálló, olajálló, vízálló és jó kémiai ellenálló képességű, kemény, vizes diszperziós festék betonfelületre, kül- és beltérre.

Alkalmazási terület: Kis mértékben agresszív városi, ipari légkörtípus kültéri körülményei között, valamint max. 75% relatív páratartalmú normál beltérben alkalmas betonfelületek (pl. lépcsők, padlózatok sportpályák, gépészeti terek portalanító bevonataként stb.) és járófelületek festésére. Fafelületek festésére is alkalmas. Ipari környezetben targoncák, gépjárművek kerekei okozta erős igénybevétel esetén használatát nem javasoljuk.

Nagyon gyorsan szárad. Bevonata jó fedőképességű, igen esztétikus, könnyen tisztítható.

Választék: A selyemfényű bevonatot adó festék a betonfesték-színkártya színeiben (fehér, szürke, zöld, vörös színben) 5 l-es műanyag vödörben kapható.

Felhasználási mód:
A portól, piszoktól olaj- és zsírszennyeződéstől, régi festékrétegtől mentes, minimum 28 napos, száraz (legfeljebb 3% víztartalmú) C14 minőségű, ép, nem töredező, nem porló betonfelületre Falfix diszperziós mélyalapozót hordjunk fel ecsettel vagy hengerrel, hogy a szívóképes, porózus felületet telítse. Az alapozás tapadásjavító hatású. A megszáradt alapozóra vihető fel ecsettel, hengerrel vagy szórással a betonfesték két rétegben. A betonfestéket nem ajánljuk laza, poros felületre, amelyen a betonfesték nem képes megtapadni. Felhívjuk a figyelmet, hogy amennyiben a betonfelületen, ún. cement-mésztejből kialakult por keletkezett, úgy azt festés előtt csiszolással távolítsuk el, majd portalanítsuk a felületet. Más megoldás lehet az ún. cement-mésztej eltávolítására, háztartási sósav és víz 1:5 arányú keverékének alkalmazása. Az utóbbi esetben a beton felületéről rövid kezelés után a sósavas oldatot bő, erős vízsugárral mossuk le, és festés előtt hagyjuk megszáradni a betont. Festéskor a felület és a levegő hőmérséklete +5 °C fölött legyen. A munkához védőruha, védőszemüveg használatát javasoljuk.

Higíthatóság: max. 10-15% vízzel
Kiadósság: 6-8 m2/l, rétegenként
Felhasználási idő: 2 év (5-25°C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 2 óra
Sűrűség: 1,2-1,3 g/cm3
Nem illóanyag tartalom: 42,7%
Felépítés: diszperziós kötőanyag, pigmentek, víz, töltőanyagok

Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!
Veszélyesanyag tartalom: Propilén-glikol-n-butil éter 1-3%
Hatósági engedélyek: KERMI sz: 2006/2-00367
Biztonsági előírások: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S23 A keletkező permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást.

Tulajdonságok: Héra Betonfesték 4L

Szín

Fehér, Szürke, Vörös, Zöld

Dimensions
Weight 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart