Héra prémium latex selyemfényű belső falfesték

KívánságlistámhozHozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 1
  • Tartós
  • Kopásálló
  • Mosható

6 950 Ft34 180 Ft

Héra prémium latex selyemfényű belső falfesték nagy igénybevételnek kitett lakószobák, irodák, üzlethelyiségek, iskolák, éttermek, szállodák, fal- és mennyezet felületeinek tartós, dekoratív és esztétikus kialakítására alkalmas. A Héra prémium latex selyemfényű belső falfestékkel kialakított bevonat tartós, kopásálló, mosható, fertőtleníthető, és alkalmazható üvegszövet tapétára is.

 

Alkalmazás: A Héra prémium latex selyemfényű belső falfesték felhordható vakolatra, betonra, azbesztcementre, gipszkartonra, tapétára, üvegszövet tapétára, (pl. Progold, Waltex tapétára) fára stb. Több évi használat után egyszerű átfestéssel felújítható. AQUAKOLOR színezőpasztával és színkeverő géppel színezhető.

Választék: A Héra prémium selyemfényű falfesték 1L-es, 4L-es, 10L-es kiszerelésben kapható.

Felhasználási mód:
Felhordás: ecsettel, hengerrel, szórópisztollyal

Betonfelületről az esetleges formaleválasztót el kell távolítani, korábban festett falfelületekről az enyves festéket le kell kaparni. A vakolathibákat Unikitt mestertapasszal ki kell javítani, Gipszvakolatot Falfix diszperziós mélyalapozó/Héra diszperziós mélyalapozóval kell előkezelni. A szilárd, száraz, portalan, szennyeződésektől és leváló anyagtól mentes falfelületre vihető fel alapos felkeverés után az első réteg Héra Prémium selyemfényű belső falfesték 3-5 % vízzel hígítva. A második réteget kb. 2 óra száradási idő után hígítás nélkül lehet ráfesteni.

Új felület esetén: Frissen vakolt vagy meszes falfelületeknél beltéri porglett használata után vagy gipszes glettelés esetén a foltosodás megakadályozására Falfix diszperziós mélyalapozót javasolunk.

Régi felület esetén: A régi laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani. Az enyves kazeines vagy CMC tartalmú festékeket teljesen el kell távolítani.
Erősen nedvszívó felületeknél vagy a felület szívóképességének kiegyenlítése érdekében Falfix diszperziós mélyalapozó vagy Diszperzit beltéri alapozó használata szükséges.
Az esetleges vakolathibákat ki kell javítani. Porglett vagy gipszes glettelés után és erősen szívóképes falfelület esetén a fal szívóképességét Falfix diszperziós mélyalapozó beeresztővel kell kiegyenlíteni.
Mély színek felhordása előtt minden esetben a teljes felületen Falfix diszperziós mélyalapozó használata szükséges.
Az így előkészített és vízzel benedvesített falfelületre kell alapos felkeverés után a Héra Prémium latex selyemfényű belső falfestéket felhordani a felület minőségétől függően 2-3 rétegben.

Hígíthatóság: szükség szerint vízzel (max 5%-ban)
Kiadósság: 12 m2/l
Felhasználási idő: 2 év (5-25 oC hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 4 óra

Tulajdonságok: Héra prémium latex selyemfényű belső falfesték

Kiszerelés

1 L, 10 L, 4 L

Dimensions
Weight 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart