Érdekességek a Sika márkáról

A Sika egy svájci vállalat, amely speciális kémiai termékeket gyárt többek között az építőipar és a jármű ipar számára.

A Sika története 1910-re nyúlik vissza, amikor a Sika Chemie GmbH néven alapították meg Zürichben. Azóta a vállalat folyamatosan fejlődött és növekedett, ma már több mint 100 országban van jelen a világon. 1990 óta pedig a magyar piacon is elérhetőek.

Szlogenjük: “Bulding Trust” melyet a Sika így definiál:

  • “Tökéletességre törekszünk.
  • Az innováció inspirál bennünket.
  • Bizalmat építünk.”

A Sika termékek között megtalálhatóak a ragasztók, a tömítőanyagok, az építőanyagok, az autóipari termékek, a fém és a faipari termékek is. Az építőiparban például a Sika termékei közé tartoznak a cementek, a betonjavító anyagok, a vízszigetelő anyagok, tetőszigetelő rendszerek, tömítés és ragasztás témakörbe tartozó anyagok és az épületek hőszigeteléséhez használt termékek.

Ezen témakörökben gyártott termékeik innovatívak és rendkívül széles palettán mozognak.

Néhány példa a Sika márka népszerű termékeiből témakör szerint:

A Sika folyamatosan fejleszti és javítja termékeit, hogy azok még hatékonyabbak és biztonságosabbak legyenek. Az innováció és a fenntarthatóság szorosan összekapcsolódik a vállalat működésével. A Sika nagy hangsúlyt fektet a környezeti és társadalmi felelősségvállalásra és azon dolgozik, hogy termékei és folyamatai minél kisebb hatással legyenek a környezetre.

Elmondható, hogy a Sika egy megbízható és innovatív vállalat, amely számos iparágban meghatározó szerepet tölt be a speciális kémiai termékek piacán.

Érdemes kipróbálni a termékeiket, sok speciális helyzetben nyújthatnak megoldást.

Úgy érzed szívesen tovább ismerkednél a Sika márkával és termékeikkel? Látogasd meg a Sika weboldalát is, nagyon jó tudásbázis és téma specifikus cikkek találhatóak rajta.

Amennyiben pedig találsz számodra érdekes terméket, hívj minket bátran!

 
 
Teddy
Örömmel vesszük a véleményedet

Szólj hozzá

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart