A Teddy Klára Festékbolt megújult

A Teddy Klára Festékbolt a belváros szívében már hosszú évtizedek óta várja kedves vásárlóit. Az elmúlt hosszú időszakban több, kisebb-nagyobb változáson ment át festékboltunk, de most nagy örömmel mondhatjuk,

Teljesen megújult a Teddy Klára Festékbolt!

A Teddy Klára festékbolt belülről

Festékboltunk teljes belső átrendezésen esett át, ezzel rengeteg teret adva a szerszámoknak. Így már olyan szerszámokat és eszközöket is kényelmesen megtalálhat boltunkban, amelyek a mindennapos apróbb munkálatokhoz, háztartási feladatokhoz is hasznosak lehetnek. A szerszámokra mindig is nagy hangsúlyt fektettünk és az évek alatt igyekeztünk egyre nagyobb kínálattal kiszolgálni Önöket, de az új belső elrendezésnek köszönhetően ez a fajta fejlődés folytatódhat tovább.

A teddy klára festékbolt megújult

Teddy Klára festékbolt belülről

A üzletünk kívülről

Festékboltunk teljes külső ráncfelvaráson is átesett. Régi és jól megszokott színeinket, ugyan fájó szívvel, de kicsit frissebbre cseréltük. Most már, ha elsétál a belvárosban boltunk előtt, akkor a szép új színeinket, a sötét türkizt és a grafit szürkét láthatja. A színeken kívül új logó is helyet kapott megjelenésünkben, bízunk benne, hogy Önöknek is tetszik majd az új arculatunk.

A teddy klára festékbolt megújult

A Teddy Klára festékbolt megújult

A festékbolt a neten

Úgy éreztük, eljött az idő, hogy a netes megjelenésünket modernizáljuk kicsit. A régi weboldalunk helyett, most már itt a teddyklarafestekbolt.hu oldalon találhat meg minket. Az új weboldalunk illeszkedik az új arculatunkba, illetve sok újdonságot hoz magával. Festékboltunk webáruháza már elérhető itt az oldalon, ezt folyamatosan bővítjük a következő hetekben, hónapokban, hogy szép lassan minden termékünk weben is elérhető legyen kedves vásárlóinknak.

Ennek örömére szeretnénk kedveskedni Önöknek azzal a lehetőséggel, hogy 5% kedvezményt biztosítunk a rendelt termékek végösszegéből (ez alól kivételt képeznek az akciós termékek), amennyiben személyes átvételt jelölnek meg rendelésükben. Tehát összekészített csomaggal és 5% kedvezménnyel várjuk Önöket festékboltunkban a webáruházban leadott rendelés után.

Elindult új blogunk is, amelyet reméljük, hogy szeretettel fogadnak majd. Olvashatnak majd itt tippeket-trükköket, ami a festéshez, barkácsoláshoz, felújításhoz hasznos lehet. Olvashatnak még termék bemutatásokat, hogy segíthessünk a választásban, illetve különböző design, interior design cikkekkel is készülünk Önöknek.

A közösségi média felé is nyitunk, így a Facebookon is megtalálhat minket, ahol friss akcióinkról, új cikkeinkről és híreinkről azonnal tájékozódhat.

 

Ami változatlan

A sok újítás ellenére sok dolog megmaradt a régi megszokott és szeretett mederben. Csapatunk nem változott, és továbbra is készségesen állnak az Önök rendelkezésére. (Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük a rengeteg pozitív véleményt és dícséretet, amivel vásárlóink a csapatunkat illetik.) Forduljon hozzánk bizalommal, ha kérdése van vagy szeretne termékről, termék használatról tanácsot kérni .

Továbbra is ugyanazokat az értékeket és üzleti magatartást visszük tovább, amit az elmúlt évtizedekben festékboltunktól és csapatától megszokhattak.

Szintén változatlan, hogy folyamatosan bővülő árukészlettel és termékkínálattal várjuk Önöket. Igyekszünk folyamatosan bővíteni a festékek (legyen szó akár beltéri falfestékről vagy kültéri festékekről, zománcokról), gipszek, habarcsok, fugák, szilikonok és minden más termékünk kínálatát is.

Nyitvatartásunk és elérhetőségeink is változatlanok:

  • Hétfő-Péntek: 6-18 óra
  • Szombat: 6-13 óra
  • Vasárnap: 7-12 óra

 

Köszönjük az elmúlt évek, évtizedek megtisztelő bizalmát és hűségét, a továbbiakban is igyekszünk erre a lehető legjobban rászolgálni. Kedvező árakkal és megbízható csapatunkkal várjuk Önöket üzletünkben.

 

Üdvözlettel,

Teddy Klára Festékbolt

 
 

Címkék:

Teddy
Örömmel vesszük a véleményedet

Szólj hozzá

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart