Trinát mester alapozó

KívánságlistámhozHozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 0
  • Kiváló fedőképességű
  • Nagy fehérségű
  • Könnyen csiszolható

5 060 Ft29 995 Ft

SKU: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Kiváló fedőképességű, nagy fehérségű, könnyen csiszolható alapozó festék, tökéletesen sima felület eléréséhez, professzionális munkához.

Alkalmazási terület: Kül- és beltéri fafelületek (ablakok, ajtók, bútorok) alapozó festéke. Függőleges felületeken sem folyik meg. Kiválóan terül, vastag bevonatot képez, már egy rétegben fed. Száradás után könnyen csiszolható.

Választék: Fehér színű, matt fényű alapozó 0, 75 l-es, 5 l-es csomagolásban.

Felhasználási mód: A száraz fafelületet megcsiszoljuk, majd portalanítás és egyéb szennyeződések eltávolítása után, kültéri igénybevétel esetén vagy nedvességnek kitett felületeknél Lazurán Univerzális Faanyagvédőszer/Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszer/Lignolit Komplex Faanyagvédőszerrel kezeljük, a fafelület megmaradt szívóképességét Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítő/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítő/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell pórustömíteni. Beltéren elég Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítő/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítő/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel beereszteni. A felületi egyenetlenségeket Unikitt mestertapasszal, vagy Trinát Mestertapasszal egyenlíthetjük ki. A felhordást végezhetjük ecseteléssel, hengereléssel. Megfelelő berendezéssel szórható.
A termék alapos felkeverés után felhordásra kész.
A Trinát Mesteralapozó használható a Trinát Mesterzománc, a Trinát zománcok és a Trikolor festékcsalád alá.
Munkavégzés utáni szerszámtisztítás, elcseppenés eltüntetése Szintetikus hígító, ill. lakkbenzin alkalmazásával történhet.

Hígíthatóság: A termék alapos felkeverés után felhordásra kész.
Kiadósság: 13-15 m2/l egy rétegben (a felület minőségétől és a felhordás módjától függően)
Felhasználási idő: 5 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: porszáraz 2 óra száraz 8 óra
Csiszolhatóság: 6-8 óra
Sűrűség: 1,56 g/cm3
Nem illóanyag tartalom: min. 73% (120°C/2 óra)
Felépítés: oldószer, műgyanta, töltőanyagok, pigmentek
Tűzvédelmi előírások: II. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. TŰZ ÉS ROBBANÁSVESZÉLYES!
Veszélyesanyag tartalom: White Spirit (lakkbenzin) 150/200 15-20% White Spirit (lakkbenzin) 180/220 3-8% Etil-metil-ketoxim: < 0,5% Szenzibilizáló anyagot (etil-metil-ketoxim) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.
Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 151-03882/94

Biztonsági előírások: R10 Kismértékben tűzveszélyes. R52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. R67 Gőzei álmosságot vagy szédülést okozhatnak S1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S29 Csatornába engedni nem szabad. S46 Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a címkét az orvosnak meg kell mutatni. S51 Csak jól szellőztetett helyen használható.

Tulajdonságok: Trinát mester alapozó

Kiszerelés

5 L, 750 ml

Dimensions
Weight 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart