Héra mészfesték

 • Páraáteresztő
 • Oldószer és biocid mentes

4 995 Ft11 265 Ft

Hozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 0
SKU: N/A Kategória: Címkék: ,

Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellet a HÉRA BELTÉRI MÉSZFESTÉK könnyebb felhordhatóságot és esztétikus, selymes megjelenést biztosít. Raktárak, pincék, lakások, vályogházak beltéri falfelületeinek fertőtlenítő festékeként használható. Kiváló páraáteresztő képességű, friss mész illatot árasztó bevonatot képez, mindezek mellett oldószer és biocid mentes termék.

Választék: A matt bevonatot adó fehér festék 4 és 14 literes műanyag vödörben kapható.

 • A 4 literes kiszerelés áráról kérjük érdeklődjön kollégánknál.

Felhasználási mód:
Felhordás: Alapos felkeverés után ecseteléssel, hengerezéssel. A festéshez ajánlott ProGold termékek: Festőhenger Extra (00948076), Festőhenger Báránybőr (00928137), Szögletes Mennyezetkefe (00949541)
A festés +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű helyiségben vagy festékkel nem végezhető.
Felület előkészítés, felhasználás: A meszelni kívánt beltéri falfelület legyen szilárd, száraz és tiszta, tisztítsuk meg a rosszul tapadó részektől, portól, látható olaj- és zsírmaradékoktól vagy egyéb szennyeződésektől. Az újonnan felhordott vakolatokat festés előtt legalább 3-4 hétig hagyjuk száradni (20 °C-on, 65% páratartalom mellett). A falpenésszel, ill. gombával fertőzött felületeket festés előtt feltétlenül tisztítsuk meg, és fertőtlenítsük Héra penészgátló lemosóval. A mészfestéknek megfelelő alap lehet valamennyi jó nedvszívó képességű ásványi-, új vagy régi mész- és mészcementes finom vakolat.
Nem ajánljuk enyves festékkel lefestett felületre, olajfestékkel, lakkal, zománccal átfestett felületekre, illetve műanyagra és fára.
A Héra mészfestéket Aquakolor színezőpaszta és festékkel lehet színezni úgy, hogy a színezőpaszta mennyisége maximum 3% lehet. A színezékkel összekevert festéket tárolni nem szabad. Színezésnél minden esetben végezzen próbafestést. Munka után a szerszámokat vízzel el kell mosni.

Higíthatóság: szükség esetén vízzel hígítható
Kiadósság: 8 m2/liter egy rétegben
Felhasználási idő: 1 év (5-25°C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 2 óra
Sűrűség: 1,36 g/cm3
Nem illóanyag tartalom: 43% (120°C/2 óra)
Felépítés: víz, töltőanyagok, mész, diszperziós kötőanyag
Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!
Veszélyesanyag tartalom: Kalcium-hidroxid 5-9,9%
Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 2007/2-00354
Biztonsági előírások: Veszélyjel: C, maró hatású R 35 Súlyos égési sérülést okoz. S 1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S 20 Használat közben enni, inni nem szabad. S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S 26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és orvoshoz kell fordulni. S 28 Ha a bőrre kerül, azonnal mossuk le bő vízzel. S 36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem-, arcvédőt kell viselni. S 45 Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni.

Tulajdonságok: Héra mészfesték

Kiszerelés

14 L, 4 L

Dimensions
Weight 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Héra mészfesték

4 995 Ft11 265 Ft

0
  0
  Bevásárló listád
  A kosarad üres.Vissza a boltba
  Teddy Klára Festékbolt
  Logo
  Shopping cart