Bondex Renovation Faregeneráló szer

 • 1 l-es kiszerelés
 • Megszünteti a szürke hatást.
 • Felfrissíti az fafelületet.

1 675 Ft

Elfogyott

Hozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 1

A Bondex Renovation Faregeneráló szer segít helyreállítani, tisztítani és felfrissíteni az elszürkült puha- és kemény fafelületeket (mint például terasz burkolatok, kerti bútorok és egyéb fafelületek) és azok színeit. Ideális előkészítés a Bondex Teak Oil vagy lazúros kezelések előtt.

Bondex Renovation Faregeneráló szer főbb jellemzői:

 • Felhasználásra kész, nem igényel hígítást.
 • Kiadósság: 6-8 m2 / l
 • Száradási idő: 5-20 perc
 • Műanyag szálú, műanyag ecsettel javallott a felhordása.

Bondex Renovation Faregeneráló szer alkalmazása:

A kezelendő felületnek száraznak és tisztának, por, kosz mentesnek kell lennie. A Bondex Renovation Faregeneráló szer felhordása történhet szivaccsal vagy ecsettel. Hagyja állni a felületen az anyagot 10 percig. Ha makacs a szürkület a fán a folyamat megismételhető. Ezt követően a rostok szálirányának megfelelően csiszolja meg finoman a felületet. Végül szivaccsal és bő vízzel mossa le a kezelt fafelületet. Teljes száradás után alkalmazzunk favédő anyagot, olajat, lazúrt stb.

 

TERMÉKELŐNYÖK

Ragyogóvá teszi a megszürkült fát
Visszaadja a fa természetes megjelenését

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

A Bondex Renovation tisztító és felújító gél struktúrájának köszönhetően különösen hatékony kültéri fa padlók, kerti bútorok, például asztalok, székek, padok tisztítására valamint az elszürkült puhafa kivilágosítására.

FELÜLETEK ELŐKÉSZÍTÉSE

Ecsettel vagy puha ronggyal távolítsa el a szennyeződéseket és a port a felületről. A kezelt felületnek száraznak kell lennie.

ALKALMAZÁS

A terméket egyenletesen hordja fel szivaccsal vagy ecsettel. Hagyja állni legalább 10 percig. Különösen makacs szennyeződések esetén ismételje meg a kezelést és hosszabb ideig hagyja a terméket a felületen. Ekkor csiszolóvászonnal vagy csiszolószivaccsal a farostok szálirányában csiszolja meg a felületet. Vizes dörzsszivaccsal tisztítsa meg a felületet majd öblítse le bő vízzel.

Utólagos felületkezelés: A felület teljes száradása után a fát a típusának megfelelő Bondex termékkel (pl. Bondex Preserve II, Bondex Exotic Oil, Bondex Satin, Bondex Perfect) kell kezelni, hogy hosszú távon megakadályozzuk a fa ismételt kiszürkülését.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Hígítás: a termék további hígítást nem igényel!

Kiadósság: 1 liter körülbelül 6-8 m2 felület kezelésére alkalmas.

Száradási idő: 5-20 perc. Alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom késlelteti a száradást.

Figyelmeztetés: Korrózióveszély miatt kerülje az anyag fémmel való érintkezését. Csak műanyag szálú, műanyag ecsetet használjon. A márvány felületeket védje takarófóliával.

Szerszámok tisztítása: Használat után vízzel.

Tárolás: fagymentes helyen.

Általános tanács: tartsuk távol élelmiszerektől, italoktól és takarmányoktól. Tárolni csak bontatlan csomagolásban 5-25°C hőmérsékleten lehet. Ne keverje a Bondex Renovation faregeneráló szert más festékekkel és tisztítószerekkel.

Megjegyzés: A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott kezelendő felület vizsgálatától.

 

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

VESZÉLY!

H318 Súlyos szemkárosodást okoz.
P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
P280 Szem- vagy arcvédő használata kötelező.
P305+351+338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.
P305+P351+P338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.

Veszélyes alkotórészek: oxálsav (CAS: 144-62-7). Összetétele szerint 648/2004 EK rendelet hatálya alá tartozik: 5 – 15% szerves sav; <5% anionos felületaktív anyagok.

 

Tulajdonságok: Bondex Renovation Faregeneráló szer

Tömeg 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bondex Renovation Faregeneráló szer
Bondex Renovation Faregeneráló szer

1 675 Ft

0
  0
  Bevásárló listád
  A kosarad üres.Vissza a boltba
  Teddy Klára Festékbolt
  Logo
  Shopping cart