Lazurán Selyemfényű Prémium Lakk Kültérre-Beltérre

KívánságlistámhozHozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 0
  • Natúr parketta, illetve fa felületek lakkozására
  • Előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló, parketta- és fafelület bevonásához

6 865 Ft38 800 Ft

A Lazurán selyemfényű parkettlakk alkalmazási területe: Natúr parketta, illetve fa felületek lakkozására ajánljuk. Ezen kívül már előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló, parketta- és fafelület, valamint egyéb beltéri fafelületek dekoratív bevonásához. (fenyő ls keményfa fajták) alkalmazható. A bevonat a háztartásban előforduló vegyszereknek ellenáll. Felületkezelt szaklagparkettára nem javasolt a termék használata.

Felület előkészítés: A bevonandó felület viazsmentes, gyalult, vagy csiszolt, száraz és pormentes legyen. Ezek után lazurán parkettlakk alapozó használata javasolt. A felület teljes bevonása előtt minden esetben lakkozási próbát kell végezni. Sötétedés és színváltozás azt jelenti, hogy a csiszolás, illetve az alapozás nem volt megfelelő mértékű.

Felhordás: A termék alapos felkeverés után felhordásra kész ecsettel, hengerrel, csiszolás és portalanítás után 10-25 C hőmérsékletű felületre. Megfelelő berendezéssel szórható.

Szerszámok tisztítása: Szintetikus hígítóval, lakkbenzinnel vagy univerzális parkettlakk hígítóval. A megszáradt lakk már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el.

Kiadósság: 9 nm, 1 rétegben
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Csiszolhatóság 23 C-on: 8 óra. Az első réteg után finoman átcsiszolni.
Száradási idő 23 C-on: 24 óra
Átvonhatóság 23 C-on: 8 óra
Használatba vehetőség 23 C-on: min. 48 óra

Hígíthatóság: Univerzális parkettlakk hígító

Felhasználhatósági idő: 1 év (5-25 C hőmérsékleten tárolva)

Összetétel: műgyanta, szárító anyagok, oldószer

Veszélyesanyag-tartalom: nafta (ásványolaj), hidrogénnel kéntelenített nehéz; Benzin (olajtermék), hidrogénezett nehéz; xilol, etil-metil-ketoxim

Szenzibilizáló anyagot (etil-metil-ketoxim) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.

EU határérték erre a termékre (A/i): 500 gr/l (2010). Ez a termék legfeljebb 500 gr/l VOC-t tartalmaz. A termék megfelel a 2010-től életbe lépő illékony szerves oldószer tartalmat (VOC) szabályozó környezetvédelmi rendeletnek (Európai Parlament és a Tanács 2004/42/EK)

Biztonsági előírások:

“B” tűzveszélyességi osztályba tartozik. R10 Kismértékben tűzveszélyes. R51/53 Mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. R67 Gőzei álmosságot vagy szédülést okozhatnak. S1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S23 A keletkező permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. S29/56 Csatornába engedni nem szabad, az anyagot és edényzetét a veszélyes- vagy speciális hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. S46 Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a címkét az orvosnak meg kell mutatni. S51 Csak jól szellőztetett helyen használható. S61 kerülni kell az anyag környezetbe jutását. Speciális adatokat kell kérni/Biztonsági adatlap

Tulajdonságok: Lazurán Selyemfényű Prémium Lakk Kültérre-Beltérre

Kiszerelés

0,75 L, 5 L

Dimensions
Weight 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart