Húsvéti tojás kereső nyereményjáték

Húsvéti Tojás kereső nyereményjáték!🐰

Keresd meg weboldalunkon az elrejtett hímes tojásokat és nyerj szuper Einhell akkus fúró-csavarozót vagy Einhell-KWB 37 részes bitbpoxot!

Hogy is van ez?🤩

A weboldalunkon számos helyen (pl.: termékek leírásában, blog bejegyzésekben) elbújtak a csinos, színes tojások! Minden tojáson szerepel egy szám. A megtalált tojások számai közül az általad talált legmagasabb számot írd meg kommentben facebookon! (Annyit megsúgunk, hogy a számok random sorrendben generálódtak, nem egymást követő számok!😋)

A 10 legmagasabb számot megtaláló játékosok között kisorsolunk egy Einhell TC-CD 18/35 Li-Solo akkus fúró-csavarozót az Einhell Hungária Kft. jóvoltából!

Aki lemarad ne szomorkodjon, Húsvét van, így a nyuszi még két darab 37 részes Einhell-KWB bitboxot is kisorsol az összes résztvevő között!

Játék időtartama: 2023. Április 5. 06:00 – 2023.Április 12. 10:00.
Sorsolás időpontja: 2023. Április 12. 11:00

A nyereményjátékban közreműködő partnerünk az Einhell Hungária Kft.

Ha úgy érzed, hogy szívesen megosztanád a lehetőséget ismerőseiddel is, bátran oszd meg a posztot!

 

 

 

Termék leírás:
Az Einhell TC-CD 18/35 solo akkumulátoros fúró-csavarozó az innovatív Power X-Change termékcsalád tagja, amely nélkülözhetetlen segítőtársa lesz az otthonában, a garázsban és a műhelyben egyaránt. Mindegy, hogy kerti szerszámokkal vagy szerszámgépekkel szeretne dolgozni: a lítium-ion technológiával gyártott PXC-akkukat valamennyi készülékhez használhatja. A kiváló minőségű, lítium-ion technológiával készült akkuknál nincs mélykisülés, így az akkumulátoros fúró-csavarozó mindig bevetésre kész. A 22 különböző fokozat és a 35 Nm forgatónyomaték lehetővé teszi, hogy mindig a munka és a felhasználás jellegéhez legmegfelelőbb fordulatszámot állíthassa be a készüléken. A munkához használt szerszámot egy szempillantás alatt befogathatja a tokmányba (10 mm). A beépített LED-világítás optimális megvilágítást biztosít akkor is, ha nincs elegendő fény a munka elvégzéséhez. Az ergonomikus formatervezés kivételesen könnyű kezelhetőséget, a Softgrip borítású felületek pedig szilárd, biztonságos fogást garantálnak.
A TERMÉK AKKU ÉS TÖLTŐ NÉLKÜL KERÜL KISZÁLLÍTÁSRA! A megfelelő akku és töltő kiválasztásához és megvásárlásához keresse bátran a TEDDY KLÁRA Kft. csapatát!

 
 
Teddy
Örömmel vesszük a véleményedet

Szólj hozzá

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart