Falszín ötletek őszi hangulatban

Az ősz ezernyi pompás színnel és kellemes, bensőséges hangulattal ölel körbe minket minden évben. Idén is csodás színvariációkat hozott számunkra. Ebből ihletet merítve szeretnénk pár elsőre intenzívnek tűnő kombinációt, ötletet adni a falszínek és interior design elemek színeinek kiválasztásához.

Barna – Narancs falszínek és kiegészítők harmóniája

 

A barna és a narancs tökéletes párosítás. Igazi őszi kombináció, de meleg és barátságos hangulatot kölcsönöz otthonunknak is. Harmonizáló színekkel kiegészítve, eltérő stílusban, más oldalról megközelítve mutatunk több ötletet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piros és zöld falszínek és kiegészítők mókás összjátéka

 

Kellemes és varázsos a két szín egy helyen. Ha a pirosra és a zöldre gondolunk, úgy hiszem senkinek sem az ideális páros jut eszébe. Ha ezt az őszi képet nézzük már is elképzelhetőbb az otthonunkba is ez a variáció.

 

Narancs és zöld párosa a falszínek világában

 

Egy igazán vidám harmónia jellemzi a két szín duettjét. Ha az alábbi képeket megnézzük, látszik, hogy számtalan színnel, falszínnel variálva tökéletes végeredményt kaphatunk.

Narancs – piros és az erdők színpompája

A narancs és piros, mondjuk egy kis bézzsel vagy barnával megfűszerezve igazi őszi csoda. Ha lehunyt szemekkel magunk elé képzeljük együtt ezeket a színeket, máris egy csodás őszi erdőben érezhetjük magunkat. Egy erdőben ahol ropognak a levelek a talpunk alatt, hallani a még lehulló levelek neszét és érezni a friss, már enyhén csípős levegőt az arcunkon.

 

Kék és piros örök násza a szobába is

 

Egy igazán markáns párosítás és rengeteg olyan szín van, ami csodásan illeszkedik hozzájuk. Több oldalról is megközelíthető a színek otthonunkba csempészése. Van aki az egyik, van aki a másik színt kedveli jobban. Van, aki az egyiket használja kiegészítőnek és a másikat. De hogyan is néz ki egy lakásban?

 

Sárga, narancs és a természet színei

 

Meleg színek, amelyek az átfagyott lelket is megmelengetik egy hűvös őszi napon. Mindegy, hogy egy kellemes túra vagy egy hosszú fárasztó nap után ér haza az ember, egy ilyen színharmóniában öröm megpihenni a nap végén.

 

 

 
 
Teddy
Örömmel vesszük a véleményedet

Szólj hozzá

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart