Falszín ötletek 2021-re

Ismét bezárva… Próbáljuk pozitívan felfogni a dolgot és a helyzet ellenére egy kis színt, örömet és újdonságot csempészni az otthonunkba! Nézzük a jó oldalát, egy olyan időszakot élünk, amikor (sajnos) több időnk és lehetőségünk van olyan dolgokra is, amikre egyébként nincs. Tehát próbáljuk ki magunkat és merítsünk bátorságot… FESSÜNK! Fessünk le egy falat, akár egy szobát vagy fessünk ki egy egész lakást, akár sajátkezűleg! Íme néhány ötlet! 🙂

A falak színe a kiegészítőkkel és bútorokkal kombinálva tökéletes egységet, harmóniát és önkifejező, egyedi megjelenést biztosít otthonunknak. Sokszor érezhetjük, hogy szeretnénk valami újat, valami kellemeset és divatosat, de még sem tudjuk melyik irányba induljunk el a színekkel.

Most egy pár falszín ötletet, kompozíciót mutatunk nektek. A 2020 Falszín trendek cikkünk nagy sikernek örvend a mai napig. Azóta is tapasztaljuk, hogy nagyon sokan inspirálódtak belőle és kértek segítséget a képeken látható színek összeválogatásához.

Most egy picit megkönnyítjük a választást és eleve olyan képeket, színeket mutatunk, amik előre színre kevert falfestékekhez tartoznak.

Amit az adott termékcsaládról azaz a Héra Prémium színes falfestékeiről érdemes tudni, hogy igen jó minőségűek, moshatóak, trendi színekben készülnek, légáteresztőek.

 

Tehát kezdjük is:

A szürke árnyalatai egy kis pikantériával

A szürke évek óta népszerű! Ez nem véletlen, hisz jól kombinálható, több szürke árnyalat együtt is jól mutat és kiemelik egymást. Viszont, ha szeretnénk még egy kicsit kiteljesíteni, feldobni a szürke árnyalatokat, akkor érdemes egy kis pikantériát, azaz egy élénk, intenzív színt bele csempészni az összképbe. Ilyen szín lehet például egy szép mustáros szín, egy mély kék. Persze ez csak egy ötlet, bármelyik színnel csodás eredményt érhetünk el!

 

Jókedvű árnyalatok

Egy kis bolondság vagy egy kis boldogság! Kicsit citromos, narancsos és egy kicsit zöld a natúr színekkel kombinálva. Mindegy mekkora helyünk van és mennyi fényünk, ezek a színek jókedvet és egy kis huncutságot visznek a helységbe. Pár kiegészítő, ami passzol és már is teljesen egységessé és még is lüktetővé varázsolhatjuk a helyet!

A színek pedig:

 

Kicsit pink, kicsit natúr, igazi romantika

A pinkről mindenkinek a kislányok, a hercegnők és hasonlók jutnak eszükbe. Pedig ennél sokkal árnyaltabb kép is összehozható egy kis variálással. A pink, a Héra Prémium esetében találóan a “Vattacukor” névre hallgat és igazán csodás egyveleget kaphatunk, ha csak egy picit csempészünk be belőle a harmonizáló színek közé.

 

Egy kis trópusi hangulat

Bár merész összeállításnak hat elsőre az élénk és egzotikus kombináció, de ahogy a kép is mutatja tökéletes harmónia érhető el egy kis kreativitással. Ha ezen színek szerelmese vagy, nem is kell már gondolkodnod… a tökéletes párosítást tálcán kínáljuk! Az optimizmus, a boldogság színei igazán élénkítően hatnak majd rád is!

 

Elegancia hűvösen tálalva…

Harmónia, elegancia és pedantéria. Bár valóban hűvös és inspiráló színeket tartalmaz, de a mindennapok zaklatottsága és rohanása után kimondottan kikapcsol egy kis elegancia, nyugalom és kiszámíthatóság. Azonos mélységű és hűvös tónusok nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hozhatnak otthonunkba. Egy-két élénkebb és elütő színű kiegészítő pedig megkoronázhatja a megalkotott teljességet.

A pasztell, az örök klasszikus

Nem harsány, nem hivalkodó, de még is elegáns és figyelemre méltó! Ugyan visszafogottak, de valahogy elbűvölik az embert… Eltérő tónusok is csodásak együtt, ha a mélységek egységet képeznek a színek varázsában! Finom átmenet a falakon és érezheted a tökéletességet, igen ezek a te színeid, a te falfestékeid, a Te otthonod!

 

Eleven, domináns színek

Bátran kezdhetünk erős, de határozott színekkel, ha épp ehhez van kedvünk! Lehet elsőre rémítő, de ne tartsunk tőlük, mert egy igazi életérzést, gazdagon telített és titokzatos hangulatot hozhatnak otthonunkba! Az elegancia érzete már csak hab a tortán! Kapcsoljuk össze ezeket a csodás, erős és intenzív színeket a megfelelő társakkal és már is kész a tökéletes összhatás. Íme egy példa:

 

Púderes színeket mindenhova

Sok szín, sok púder szín egy helyen! Ha sok olyan szín tetszik, ami hasonló tónusú, válassz bátran, mert kiegyensúlyozott és kellemes összhatást fogsz kapni! Csak arra figyelj, hogy kerüld a nagyon harsány, erős színeket ebbe a kompozícióba. Légy megfontolt és az eredmény szemet gyönyörködtető lesz! Tökéletes példa erre egy kellemes babaszoba variáció:

Bézsek minden mennyiségben

A bézsek az örök divatos színek! Ha ezen színek szerelmese vagy, akkor ne habozz, mert jó ízlésed van. A bézses színek megnyugtatóak, visszafogottak és natúr, tavaszias hangulatukkal barátságos közeget alkotnak. Bátran variáld egy-egy erőteljesebb tónussal! Ez a kompozíció meleg, de még is visszafogottan elegáns. Meleg légkört teremtenek, de komoly hatással vannak egymásra és rád is, élmény minden perc egy ilyen közegben.

 

Ha kedvet kaptál egy kis festéshez vagy ötleteléshez, felújításhoz akkor látogass el hozzánk bátran a Teddy Klára Festékboltba vagy rendelj tőlünk itt a neten, vagy most már akár telefonon is! Kollégáink állnak rendelkezésedre!

Cikkünk további ötletekkel és színekkel folytatódik hamarosan egy új bejegyzésben, kövess, olvass minket tovább!

 

 
 
Teddy
Örömmel vesszük a véleményedet

Szólj hozzá

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart