Széria glett

KívánságlistámhozHozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 0
  • Gyárilag készre kevert
  • Rendkívül finom szemcsés
  • Extra fehérségű glettelőgipsz

1 700 Ft4 995 Ft

Gyárilag készre kevert, rendkívül finom szemcsés, extra fehérségű glettelőgipsz beltéri felhasználásra 0-10 mm rétegvastagságig.

Alkalmazás: Kiválóan alkalmazható új és régi falak, mennyezetek falazott szerkezeteinek, valamint beton és habarcs felületeinek glettelésére. Különösen jól felhasználható gipszkarton lapok felületi glettelésére és hézagolására hézagerősítő csíkkal. Alkalmas kiegyenlítő munkáknál a felületi egyenetlenségek megszüntetésére, és a vakolathibák, repedések kitöltésére. Nem vizes helyiségekben vékony-vakolatként is felhasználható. Alkalmazásával sima, hófehér és repedésmentes felületet érhetünk el,amely jól csiszolható, festhető és tapétázható. Önálló felületképzésre is alkalmas. Aljzatok követelménye: Az aljzatnak száraznak és tisztának kell lennie. A megmunkálandó felületről
a laza, porózus részeket, port, szennyeződést, és az egyéb filmképző anyagokat, festékrétegeket távolítsuk el. Az erősen nedvszívó aljzatokat, valamint a betonfelületeket alapozóval kezeljük elő. Új építésű betonfelületek maradvány-nedvessége 3 % alatt legyen.

Felhasználás:
Tegyünk kb. 16,25 liter szobahőmérsékletű vizet egy tiszta edénybe, és
lassan szórjuk bele a 25 kg glettet (1 kg gletthez kb. 0,65 l víz szükséges).
Rövid beszívódási idő után keverőszárral csomómentes péppé keverjük össze a masszát. Kisebb mennyiségű felhasználás esetén az előzőekben leírt gipsz/víz keverési arány megtartása mellett a keverést végezhetjük vakolókanállal, vagy spatulázóval is. A bekevert anyag felhordása és
simítása glettvas segítségével mindig egy munkafázison belül történjen és csak a teljes száradás után vigyük fel a következő réteget. Durva felületi egyenetlenségek, és repedések esetén első ütemben a nagyobb hibákat javítsuk ki, majd a második ütemben tegyük a felületet egyenletessé.
Igényes felület képzéséhez ajánlott a kétszeri glettelés. Felhasználása +5oC alatti hőmérséklet esetén nem javasolt.

Műszaki adatok:
Gyártás ideje: leolvasható a zsák oldalán
Anyagszükséglet: kb. 1,0 kg/m2/mm
Bedolgozási idő: kb. 75-90 perc

Tulajdonságok: Széria glett

Kiszerelés

2,5 kg, 20 kg, 5 kg

Dimensions
Weight 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart