SUPRALUX GEMINI TIVINIL oldószeres parkettalakk alapozó

KívánságlistámhozHozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 0
  • tapadóhidat képez a fa és a lakk között
  • gyorsan szárad
  • jól csiszolható

SAJNOS A TERMÉK, MÁR NEM ELÉRHETŐ. HELYETTESÍTÉSÉRE KOLLÉGÁINK ÖRÖMMEL ADNAK TANÁCSOT. KÉRJÜK KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Supralux Gemini Tivinil oldószeres parkettalakk alapozó, natúr, kezeletlen fafelületek, elsősorban parketta alapozására.

  •  régi parkettáknál: csökkenti a fafelület nem kívánatos elszíneződését, amit pl. a nem tökéletes csiszolás következtében visszamaradó viasz vagy régi felület előkezelő anyag maradványa, vas szennyeződés, egyes gombafajták vagy a fa természetes oxidációja okozhat. A Gemini bevonatrendszer része, alapozáshoz ne használjon más lakkot, alapozót (pl.: nitrolakk), mert az az egész bevonatrendszert tönkreteheti.
  • felhordás: A Supralux Gemini TIVINIL parketta alapozó csak száraz, csiszolt, por-, szennyeződés és viaszmentes felületre hordható fel. Ha parkettát bitumenbe fektették, az alapozó oldószere oldhatja a bitument, ami a parkettán fekete elszíneződést okozhat!Használat előtt az anyagot gondosan keverjük fel. Hengerrel és ecseteléssel egy vékony, összefüggő réteget hordjunk fel.   A teljes felület bevonása előtt minden esetben próbaalapozást és lakkozást kell végezni.  Felhordás közbeni sűrűsödés esetén hígításhoz max. 5% Supralux Gemini hígítót használhatunk. A felhordott bevonat kb. 2 óra múlva átvonható Supralux Gemini parkettalakkal, felhordás történhet ecseteléssel, hengerléssel, vagy rozsdamentes acél simítólapáttal.
  • Az alapozás befejezése után az ecsetet Supralux Gemini vagy H-400 Észter hígítóval tisztítható.
  • használatba vétel: lakkozás után kb. 5 nap
  • felépítés: speciális műgyanta alkoholos oldata.

Tulajdonságok: SUPRALUX GEMINI TIVINIL oldószeres parkettalakk alapozó

Kiszerelés

1 L, 2,5 L

Dimensions
Weight 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart