Rigips Rimano Plus A

KívánságlistámhozHozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 1
  • Önálló felületképzésre is alkalmas
  • Extra fehér
  • Gipszbázisú univerzális felületkiegyenlítő

2 690 Ft6 390 Ft

Extra fehér, gipszbázisú univerzális felületkiegyenlítő 0-10 mm vastagságig beltéri felhasználásra.

Alkalmazási terület: Tökéletesen alkalmazható tégla-, beton-, Ytong falak, új vagy felújítandó mész-cement vakolatú fal- és mennyezetfelületek repedéseinek, egyenetlenségeinek kitöltésére és megszüntetésére.
A Rimano Plus 1–10 mm vastagságig felhordható az alapfelülettől függően. Önálló felületképzésre is alkalmas, a felületet enyhén vízzel permetezzük és glettvassal lesimítjuk a megadott kötési időn belül.
Csak olyan helyiségekben használható, ahol a páratartalom normál mértékű.

Gipszkarton lapok illesztéseinek hézagolására nem alkalmas, ahhoz a Rigips Vario, Super és Glettmester termékek használandóak.

Előnyei:
Extra fehérség, ami tökéletes felület festéshez, így gazdaságos festékfelhasználást tesz lehetővé.
Bedolgozhatósági idő: 60–90 perc
Festhető és tapétázható
Széleskörű felhasználhatóság
Jó tapadás
Repedés- és zsugorodásmentes felület
Könnyű és egyszerű bekeverés

 

Felhasználási javaslatok

Alap előkészítés: A megmunkálandó felületről a laza, porózus részeket, valamint a port és bármi egyéb szennyeződést távolítsuk el, hogy az alapfelület tiszta és szilárd legyen. Anyagfelhasználás előtt a felületet enyhén nedvesítsük be. A betonfelületen való felhasználás előtt RI-Kombi kontakt kötőhíd alkalmazása javasolt.

Bekeverés: A szükséges vízmennyiséget öntsük tiszta edénybe (1 rész vízhez 2 rész gipszpor keverék). Javasoljuk, hogy a poranyagot már a zsákban előzetesen lazítsuk fel kézzel. A vízbe szórjuk bele lassan és egyenletesen a megfelelő mennyiségű Rimano Plus terméket, amíg a felszínen csak kevés víz látható. Kb. 5 perc beszívódási idő után kézzel vagy keverőszárral csomómentes, krémes pasztává keverjük. A képlékenység változtatható vízmennyiség hozzáadásával. A keverés befejezése után már ne adjunk hozzá gipszkeveréket vagy más idegen anyagot. Ne keverjünk be több anyagot, mint ami 1,5 órán belül felhasználható.

1 kg Rimano Plus bekeverésével 1,5 kg, felhasználásra kész felületkiegyenlítő masszát kapunk.

Anyagszükséglet: 0,95 kg/m2/ mm

Víz / poranyag arány = 1:2

Hasznos tanácsok: Dübel vagy tipli az anyag teljes szilárdulása után, 24 óra elteltével terhelhető. Kiváló alapfelület festés és tapétázás számára. Festéshez minden, a kereskedelemben kapható festék alkalmazható, kivétel vízüvegfesték. A bedolgozáshoz mindig használjuk tiszta szerszámokat és edényeket. A megkezdett zsákokat visszazártan tároljuk és 3 hónapon belül használjuk fel. Az erre vonatkozó előírásokat és szabványokat be kell tartani. Alkalmazása nem ajánlott 5°C alatti hőmérséklet esetén. Fedett, nedvességtől védett helyen tároljuk. A papírcsomagolás újrahasznosítható a teljes kiürítés után.

Tulajdonságok: Rigips Rimano Plus A

Kiszerelés

20 kg, 5 kg

Dimensions
Weight 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart