PPG Voice of Colour 2020 homlokzati színkártya

 • 220 szín
 • Segédlet a színkártyában
 • Homlokzatra fejlesztett színek

18 750 Ft

Hozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 0

A PPG Voice of Colour homlokzati színkártya egy olyan eszköz, amelyet a PPG Industries készített, és segít az embereknek a megfelelő színek kiválasztásában festési és dekorációs projektekhez. A színkártya különböző árnyalatokat és tónusokat mutat be, így könnyebb megtalálni a megfelelő színt az adott helyiség vagy felület festéséhez.

A PPG Voice of Colour homlokzati színkártyájában szereplő színek különféle stílusokhoz, ízlésekhez és környezetekhez igazodnak kültéri viszonylatokra fejlesztve. A színkártya tematikus felépítésének egyik fő előnye, hogy segítségével könnyen lehet összehangolni a különböző színeket és megfelelő színkombinációkat választani az adott épület vagy projekt céljaira.

A PPG Voice of Colour homlokzati színkártyák segítenek abban, hogy a projektek színvilága összhangban legyen a lakók vagy felhasználók ízlésével és stílusával.

A PPG Voice of Colour 2020 homlokzati színkártya 220 db varázslatos színt tartalmaz.

A kültéri színválaszték a kifejlesztett színek magas színtartósságával és fényvédelmével biztosítja a kültéri bevonatok divatos, élénk megjelenését.

*A szín kiválasztásának legcélszerűbb módja, ha a színválasztás az adott helyszínen és közegben történik, ahol a színt használni szeretnénk. A színkártya a leghitelesebb módon igyekszik a színeket bemutatni, de minimális eltérések (pl. eltérő festékekbe történő kikeverés) előfordulhatnak.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

PPG Voice of Colour 2020 homlokzati színkártya
PPG Voice of Colour 2020 homlokzati színkártya

18 750 Ft

0
  0
  Bevásárló listád
  A kosarad üres.Vissza a boltba
  Teddy Klára Festékbolt
  Logo
  Shopping cart