Poli-farbe diszperziós homlokzatfesték

KívánságlistámhozHozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 0
  • Gazdaságos felhasználású
  • Jó pára- és légáteresztő

5 375 Ft13 170 Ft

A Poli-Farbe diszperziós homlokzatfesték magas minőségű, gazdaságos felhasználású, kültéri diszperziós falfesték. Bevonata kiváló időjárásállóságú, jó pára- és légáteresztő.

Alkalmazási terület: Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri vakolt-, beton-, cement és gipszfelületek bevonására alkalmas.

Felhasználás:
A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. Az alapfelületeknek száraznak, tisztának, por- és olajtól mentesnek kell lennie. A laza, táskásodó, leváló régi bevonatot kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A felület javításához ajánljuk a Poli-Farbe Corso külső glettanyagot. Új vakolatok, vagy porózus felület festésénél, valamint a megfelelően kijavított, régi vakolatok megerősítésére és a szívóképesség kiegyenlítésére használjunk első régebben Inntaler diszperziós mélyalapozót. A Poli-Farbe diszperziós homlokzatfesték pasztell színekre színezhető a kültéri használatra is alkalmas Inntaler színező festékkel vagy a Poli-farbe színező pasztákkal legfeljebb 3%-ban adagolva. A festést +5 – +30oC hőmérséklet tartományban végezzük a festendő felület hőmérsékletének figyelembevételével. Tűző napon, esőben, illetve erősen párás időben kerüljük a festék felhordását! Az egyes rétegek felhordása között biztosítsuk a száradáshoz szükséges (kb. 4 óra) időt. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Száradási idő 20 °C-on: 4 óra
Átfesthetőség 20 °C-on: 4 óra
Tárolás 5-25 °C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban 24 hónapig
Felhordás szórással, hengerezéssel, ecsettel
Javasolt rétegszám 2-3 réteg
Higítás vízzel max. 5 %-ban
Kiadósság 1,5-2 m2/liter, két rétegben, a felület minőségétől függően

Tulajdonságok: Poli-farbe diszperziós homlokzatfesték

Kiszerelés

14 L, 5 L

Dimensions
Weight 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart