Lazurán Aqua Oldószermentes Faanyagvédőszer 1L

 • Vizes alapú
 • Megelőző faanyagvédőszer
 • Kékpenész, farontó gombák és rovarok elleni tartós védőszer

6 725 Ft

Hozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 0
SKU: 221556 Kategória: Címkék: , ,

Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszer/Lignolit Komplex Faanyagvédőszer, amely gombásodás, rovarok elleni védelmet nyújt.

Alkalmazási terület: Vizes alapú megelőző faanyagvédőszer, fenyő és lombos faanyagoknak kékpenész, farontó gombák és rovarok elleni tartós védőszere. Megmunkált vagy kéreg- és háncsmentes, egészséges, légszáraz faanyagoknak (nyílászáró szerkezetek, kerti bútorok stb.) kékpenésszel, farontó gombákkal és rovarokkal szembeni megelőző védelmére szolgál. A faanyag rostjai közé mélyen beszívódik, azokon erősen megtapad. A szer külső és belső térben egyaránt használható. A fa felületén nem képez filmréteget, a fa erezete látható marad. A fafelület megmaradt szívóképességét LAZURÁN FÉLOLAJJAL vagy LAZURÁN LENOLAJKENCÉVEL kell pórustömíteni. A termék már lakkozott, festett fafelületen közvetlenül nem alkalmazható, csak azok teljes eltávolítása után.

Nem alkalmazható játékok, méhkasok, hajtató- és üvegházak faszerkezetének, valamint élelmiszerrel és takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok védőkezeléséhez.

Választék: A védőszer színtelen formában 1 és 5 literes belülről lakkozott edényben kapható.

Felhasználási mód:
A már festett felületről a bevonatot csiszolással vagy festéklemaróval tökéletesen el kell távolítani. A gyári csomagolású szer hígítása a beállított hatóanyag-tartalom miatt nem megengedett. Az alaposan felkevert Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszer/Lignolit Komplex Faanyagvédőszer felhordása történhet ecseteléssel, hengerezéssel, mártással, telítéssel, de szórással védőkezelni tilos.

A hatásos védelem eléréséhez 1 m2 fafelületre legalább 200 ml Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszer/Lignolit Komplex Faanyagvédőszert kell felhordani.

Ez a mennyiség általában két rétegben történő felhordással vihető fel. Az egyes rétegek felvitele között legalább 4 óra száradási időt kell biztosítani. A védőkezelés után a felületet csiszolni nem szabad. A fafelület megmaradt szívóképességét Lazurán Félolajjal vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell pórustömíteni.

A teljesen megszáradt felületet oldószeres, vagy vizes fedő-, vagy lazúr festékkel, vagy színtelen lakkal kell átvonni (Lazurán selyemfényű vastaglazúr, Lazurán magasfényű vastaglazúr, Lazurán Extra Tartós vastaglazúr , Lazurán selyemfényű vékonylazúr / Lignodekor Vékony Lazúr, Trinát zománc, Trinát lakk, Trinát Aqua stb.)

Hígíthatóság: A beállított hatóanyag-tartalom miatt nem megengedett.
Kiadósság: 10 m2, egy rétegben (1 literes kiszerelés) 50 m2, egy rétegben (5 literes kiszerelés)
Felhasználási idő: 1 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 2 óra
Sűrűség: 1,00g/cm3
Nem illóanyag tartalom: min. 10 % (120°C/2 óra)

Felépítés: víz, biocid, műgyanta

Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!

Veszélyesanyag tartalom: 3-Jód-2-propinil-N-butil-karbamát – 0,75% Cipermetrin cisz/transz – 0,1%

Hatósági engedélyek: ÉME eng. sz.: A-193/2006

Biztonsági előírások: S 1/ 2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S 23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni. S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S 29 Csatornába engedni nem szabad. S 36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem/ arcvédőt kell viselni. S 45 Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni. S 51 Csak jól szellőztetett helyen használható.

g kell mutatni. S 51 Csak jól szellőztetett helyen használható.

Tulajdonságok: Lazurán Aqua Oldószermentes Faanyagvédőszer 1L

Tömeg 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lazurán Aqua Oldószermentes Faanyagvédőszer 1L
Lazurán Aqua Oldószermentes Faanyagvédőszer 1L

6 725 Ft

0
  0
  Bevásárló listád
  A kosarad üres.Vissza a boltba
  Teddy Klára Festékbolt
  Logo
  Shopping cart