Héra penészgátló lemosó oldat 1L

KívánságlistámhozHozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 1
  • Penészgátló
  • Kültérre és beltérre
  • Gomba-, penész- és algafertőzések ellen
  • Megelőzésre és megszüntetésre

1 940 Ft

SKU: 286850 Kategória: Címkék: , , ,

Héra – Merkur – F penészgátló lemosó oldat, amely hatékony kültérre és beltérre a penészes falfelületek fertőzöttségének megszüntetésére.

Alkalmazási terület: A készítmény alkalmas mind kültéri, mind beltéri felületeken kialakult gomba-, penész- és algafertőzések megelőzésére és megszüntetésére.
(Festett és tapétázott falak, kádillesztések, műkő tárgyak stb.)

Választék: 1 literes műanyag flakonban kapható.

Felhasználási mód:
Új felületek esetén: Szilárd, por- és szennyeződésmentes felület szükséges. Az alaposan felkevert lemosó oldatot hengerrel, ecsettel, szivaccsal lehet felhordani a felületre. SZÓRNI NEM SZABAD! Kb. 2 óra száradási idő után lehet megkezdeni a festést, kezelés után a Merkur – F penészgátló lemosó oldatot célszerű használni.
Régi, fertőzött felületek esetén: A falfelületet Merkur – F penészgátló lemosó oldattal kell kezelni. Ha nedvesítetlen felületet kezdenek el kaparni, csiszolni, a szétszálló gombaspórák újabb penészesedés forrásai lesznek, valamint a száraz kaparás levegőszennyezést is okozhat. Tehát a falat először alaposan meg kell nedvesíteni a lemosó oldattal, és még nedvesen el kell kezdeni a laza részek eltávolítását.
Ezután a falat ismét a lemosó oldattal kell kezelni. A vakolathibák kijavítása után kerül sor az előzőekben leírt módon a felület kialakítására. Kezelés után Merkur- F Penészgátló Belső Falfestéket célszerű használni.
A legkörültekintőbben elvégzett munka ellenére is a Merkur – F penészgátló lemosó oldat védőhatása csak korlátozott ideig marad meg, mert hatóanyagai elhasználódnak az újabb és újabb behatások elleni védelemben, ezért a lemosó oldatot indokolt esetben 3 évenként célszerű újra alkalmazni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Hígíthatóság: hígítása a beállított hatóanyag tartalma miatt nem megengedett
Kiadósság: 8-10 m2/l egy rétegben
Felhasználási idő: 1 év (5-25°C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 2 óra
Sűrűség: 0,96-1,04 g/cm3
Felépítés: víz, biocid
Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!
Veszélyesanyag tartalom: Alkil-dimetil-benzil-ammónium-klorid 3%
Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 2006/2-00365
Biztonsági előírások: Veszélyjel: N, környezeti veszély R 51/53 Mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. S 1/ 2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S 23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni. S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S 29 Csatornába engedni nem szabad. S 46 Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a címkét az orvosnak meg kell mutatni. S 51 Csak jól szellőztetett helyen használható.

Tulajdonságok: Héra penészgátló lemosó oldat 1L

Tömeg 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Teddy Klára Festékbolt