Héra Falfix Mélyalapozó

KívánságlistámhozHozzáadva a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistából 0
  • Használatával megakadályozható a festés után előforduló foltosodás
  • Biztosítja a festék jobb tapadását
  • Oldószermentes

2 470 Ft19 520 Ft

Használatával megakadályozható a festés után előforduló foltosodás. Biztosítja a festék jobb tapadását. Oldószermentes.

Alkalmazási terület: Műanyag vakolat, vizes műgyanta diszperziós, valamint oldószeres fal- és homlokzatfestékek (kültéren: Modakril, Héra Külső homlokzatfesték, Lábazatfesték, Unitop univerzális festék, Tangó homlokzatfesték beltéren Héra belső falfesték, Diszperzit belső falfesték, Diszpi gazdaságos belső falfesték, Héra Prémium matt belső falfesték/Merkur belső falfesték, HÉRA Effekt alapozó belső falfesték stb.) és Betonfesték felhordása előtt használható.

A mészvakolat, gipsz-, beton- stb. felületek szívóhatását csökkenti, kiegyenlíti, ezáltal a különböző szívóhatás következtében fellépő foltosodást megakadályozza. Alkalmazásával a vakolat felületének szilárdsága megnő, a régi, már krétásodó felületek festhetővé válnak. Elősegíti a festék tapadását, a kezelt felület természetes szellőzését nem gátolja, légáteresztő.

Választék: A FALFIX 2, 5 és 20 literes csomagolásban kapható.

Felhasználási mód: A felületről az esetleges laza, málló, felpuhult rétegeket kaparással, majd gyökérkefével el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Impregnálás előtt a felületet portalanítani kell.A termék használatra kész állapotban kerül forgalomba, kevéssé szívóképes felületen azonban max. 1: 5 arányban vízzel hígítva is alkalmazható. Rendkívül fontos a felület szívóképességének gyakorlati próbával történő ellenőrzése. Ez úgy történik, hogy a terméket olyan mértékben hígítsuk vízzel, hogy a mélyalapozó a pórusokba teljes mértékben beszívódjon, ugyanakkor ne képezzen a felületen fényes filmet. Az impregnálást korongecsettel célszerű elvégezni, a mélyalapozót intenzíven bedörzsölve a pórusokba. Ehhez a művelethez a szórási technológia nem alkalmas. A munkát úgy ajánlatos megszervezni, hogy az impregnálás délután befejeződjön és a következő munkafázis csak másnap reggel kezdődjön meg. A munkaeszközök használat után közvetlenül vízzel tisztíthatók.

Higíthatóság: vízzel, max. 1: 5 arányban
Kiadósság: 8-15 m2/l (a felület szívóképességétől függően)
Felhasználási idő: 2 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 2 óra
Sűrűség: 1,01 g/cm3
Nem illóanyag tartalom: 10-12% (120°C/2 óra)
Felépítés: víz, diszperziós kötőanyag, segédanyagok
Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!
Hatósági engedélyek: ÉMI eng. sz.: A-70/96, KERMI sz.: 2007/2-00322
Biztonsági előírások: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást.

Tulajdonságok: Héra Falfix Mélyalapozó

Kiszerelés

1 L, 10 L, 2 L, 20 L, 5 L

Dimensions
Weight 5 kg

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nem értékelte senki.

Véleményezze elsőként ezt a terméket:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart