Szállítási Információk

Szállítási Információk

A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak, azaz az ÁFÁt már tartalmazzák. Abban a kivételes esetben, ha a rendelés leadása és az áru átvétele közötti időszakban változna meg a termék ára, törekszünk arra, hogy Önnek még az eredeti áron biztosítsuk a terméket. Ha erre nem vagyunk képesek, úgy mindenképpen értesítjük Önt az árváltozásról, és amennyiben ezt nem fogadja el, a rendeléstől elállhat.

Személyes átvétel a budapesti festéküzletben

Kérjük, várja meg, amíg az üzletünk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy a megrendelt termék(ek) átvehetők. A pénztárnál fizethet készpénzben vagy bankkártyával.

Üzletünk nyitvatartási ideje:

Budapest, VI. ker Izabella u. 67 : Hétfő-Péntek: 6:00-18:00-ig Szombat: 6:00-13:00-ig.

Budapesti házhoz szállítás

Amennyiben kiszállítást kért, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet a szállítás időpontjáról, módjáról. Minden esetben parkolóhely és – nagy mennyiségű/súlyú termékek szállítása esetén – rakodószemélyzet biztosítását kérjük. A szállításokat igyekszünk a rendelés, illetve a banki átutalás beérkezésétől számított 3 munkanapon belül teljesíteni. Amennyiben olyan terméket rendelt, amit nem tartunk készleten, azt mihamarabb beszerezzük, a várható szállítási időről Önt tájékoztatjuk.

A szállítás alkalmával, a futár a termékeket a kapuig szállítja, a rakodásban nem tud segíteni. Kérjük, az egyeztetett szállítási időpontban legyenek a helyszínen olyan személyek, akik a rakodást megoldják.

A szállítási költség minden esetben szerepel a számláján és a következők szerint alakul:

Budapest területén

Szállítási információk

Budapest területén a szállítás díja egységesen 15000 Ft.

*Kérjük vegye figyelemben, hogy a feltüntetett szállítási díj, abban az esetben módosulhat, ha a megrendelt termékek mérete vagy bármely más oknál fogva egy kiszállítási körben nem szállíthatóak. Ennek értelmében egy megrendelés esetén is, ha többször kell fordulnia kollégánknak a kiszállítás alkalmával, úgy a kiszállítási díj is növekszik!

Szerszám kiszállítás a DPD futárszolgálattal

Partnerünk a DPD futárszolgálat, kizárólag szerszámok szállítását vállalja, Budapesten és Országosan egyaránt. A szállítás díja ebben az esetben 3040 Ft.

A DPD által szállított csomag maximális súlya 50 kg lehet.
A csomag méret határok a következőképpen alakulnak: Övméret: max. 3 méter (2 X a magasság + 2 X szélesség + 1 X hosszúság, max.: 300 cm.); hosszúság: maximum 1,75 méter
Az utánvét összege maximum 500,000 Ft lehet.
A futárnál készpénzben történő utánvét fizetésre van lehetőség, de megyeszékhelyen levő címzettek tudnak bankkártyával is fizetni a futárnak.
A kézbesítés előtti napon email értesítőt küldenek Önnek.

Szerszám kiszállítás az MPL futárszolgálattal

 • 0-10 kg 1990 Ft. (+1000 Ft. kezelési költség)
 • 10-20 kg 2990 Ft. (+1000 Ft. kezelési költség)
 • 20-40 kg 5990 Ft. (+1000 Ft. kezelési költség)
Magyarország Kormánya döntött a postai szolgáltatások nyújtásának részletes szabályait tartalmazó 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet (Postai kormányrendelet) módosításáról. A Postai kormányrendelet hivatkozott módosítása a Magyarország területére értékesítő kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozások számára előírja, hogy 2024. március 28-tól az általuk értékesített áruk kézbesítéséhez a honlapjukon választási lehetőségként tüntessék fel a Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai (kézbesítési) szolgáltatást is.
0
  0
  Bevásárló listád
  A kosarad üres.Vissza a boltba
  Teddy Klára Festékbolt
  Logo
  Shopping cart