Fizetési Információk

Kedves Vásárlóink a következő fizetési opciók közül választhatnak:

  • Készpénzzel az üzletben: ha az üzletünkben veszi át az árut, készpénzzel fizethet a pénztárnál.
  • Bankkártyás fizetés: bankkártyás fizetésre személyesen, az üzletünkben van lehetősége a pénztárnál.

Üzletünk nyitvatartási ideje: Budapest, VI. ker Izabella u. 67 Hétfő-Péntek: 6:00-18:00-ig Szombat: 6:00-13:00-ig.

  • Készpénzzel az áru átvételekor: ha házhoz szállítást rendel budapesti teljesítés esetén, fizethet készpénzben az árut szállító kollégánál.
  • Előre utalással: Az Otp banknál vezetett 11707000-20002705 sz. számlánkra történő átutalással. A termék átvétele előtt így is kiegyenlítheti a számláját. Felhívjuk figyelmét, hogy ha ezt a fizetési módot választja, úgy a termék üzletbeli átvétele, illetve kiszállítása csak az összeg bankszámlánkon történő jóváírása után lehetséges. Felhívjuk előre utalással fizető partnereink figyelmét, hogy a fizetés megkezdése előtt telefonon vagy emailben érdeklődjenek a termékek rendelkezésre állási lehetőségéről. Egyes, a webáruházban szereplő termékek esetén ugyanis előfordulhat, hogy a termékek adott pillanatban egyáltalán nem, vagy csak speciális rendelési feltételek (pl. hosszú rendelési idő, minimum rendelési mennyiség) mellett rendelhetők.
  • Bankkártyával webshopunkban a rendelés leadásakor SimplePay rendszerén keresztül.
  • Utánvéttel: webes rendelés esetén választhatja az utánvét opciót is, ebben az esetben a csomag átvételekor a futárnál szükséges rendezni a rendelés végösszegét.

Tájékoztatás:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Abban a kivételes esetben, ha a rendelés leadása és az áru átvétele közötti időszakban változna meg a termék vételára, mindenképpen törekszünk arra, hogy Önnek még az eredeti áron biztosítsuk a terméket. Ha erre nem vagyunk képesek, úgy mindenképpen értesítjük Önt az árváltozásról, és amennyiben ezt nem fogadja el, a rendeléstől elállhat.

Teddy Klára Festékbolt
Logo
Shopping cart